fbpx
a
M

Adresse:
Torggata 82
2317 Hamar, Norge

a
Essotomt i Ottestad

Essotomta

Utbygging av Essotomta planlegges høsten 2022 (2-, 3- og 4-romsleiligheter), som får utrolig fin utsikt og nærhet til Mjøsa!
Jessnes enebolig

Jessnes

På et flott tomteområde på Jessnes i Ringsaker kommune skal Credo bygge eneboliger i funkisstil, som får fin utsikt mot Mjøsa!
Olav Myntmestergate 31 3D modell

Villa Telje – Olav Myntmesters gate 31

På Domkirkeodden utvikler Credo Lindman-eiendommen. 7 eneboliger fradeles hovedeiendommen med eksisterende villa, Villa Telje, med stabbur.  
Sannervegen 74, Stange

Sannervegen 74, Stange

Moderne og innbydende boliger med god standard. Leilighetene er på 114 m2 og fremstår lyse og romslige med god planløsning.
Larvik - tomannsbolig

Børkesvevegen 50

Prosjektet ligger nå ute for salg, og består av til sammen to prosjekterte leiligheter i tomannsbolig i Børkesvevegen 50, Brumunddal.
Bilde av boligbyggingsprosjektet Bergneset

Bergneset

6 store og innholdsrike familieboliger i moderne tomannsboliger med takterrasse, flott sjøutsikt, dobbelgarasje og båtplass. Én av tomannsboligene er allerede bygget, og 3 boliger er solgt.
Bilde av boligbyggingsprosjektet Gruva

Gruva Harmoni

I Pinnerudvegen 62 ved gamle Gruva i Moelv oppfører vi et leilighetsbygg i to etasjer med 14 leiligheter og et felles carportanlegg.
Bilde av boligbyggingsprosjektet Øverhamninga

Øverhamninga

Prosjektet består av til sammen 8 prosjekterte leiligheter i 2 tomannsboliger og én firemannsbolig på Øvrehamninga i Øvre Vang, Hamar.
Bilde av boligbyggingsprosjektet Storhamar Torg

Storhamar Torg

Storhamar Torg består av to moderne nybygg på åtte og ni etasjer med 53 leiligheter, 2-4 roms fra 50-166 kvm.
Engebakken_Vallset

Engebakken, Vallset

ENGEBAKKEN | Vallset - Engebakken i Vallset er et nytt boligprosjekt hvor det skal føres opp to nye tomannsboliger. Leilighetene er moderne og lettstelte.
Berger Langmoens veg

Berger Langmoens veg 12, Brumunddal

Berger Langmoens veg 12 | Brumunddal sentrum - Nytt boligprosjekt, som består av leiligheter i tre etasjer med et nedsenket førsteplan til parkering.
Bilde av boligbyggingsprosjektet Hellandskollen

Hellandskollen

Øst i Hamar, med utsikt over Mjøsa, ligger høydedraget som har fått navnet Hellandskollen. Her er det utviklet 26 leiligheter, 13 rekkehus og dagligvareforretning.
Bilde av boligbyggingsprosjektet Tokstad

Tokstad

Prosjektet består av 11 eneboliger i funkisstil på Øvre Tokstad i Ottestad. Alle boligene er solgt.
Bilde av boligbyggingsprosjektet Øverhamninga 1

Øverhamninga 1

Prosjektet er ferdigstilt og solgt, og består av til sammen 10 leiligheter i 5 tomannsboliger på Øvrehamninga i Øvre Vang, Hamar.
Badstuvegen

Badstuvegen 2-4

Prosjektet består av tilsammen 18 leiligheter fordelt på to byggetrinn. Byggetrinn 1 består av tilsammen 10 leiligheter i et bygg over to etasjer med 5 leiligheter i hver etasje.