fbpx
a
M

Adresse:
Storhamargata 55
2317 Hamar, Norge

a
Vangseterlia – Husmodellen Korsfjord
Prosjektert enebolig med sokkel i herregårdsstil! Det nye boligfeltet, Vangseterlia, ligger landelig plassert ved Vangseter, Hamar.

VANGSETERLIA | Hamar

Eneboligen vi har prosjektert er av typen Korsfjord fra Hus1 Norge. Korsfjord er et sokkelhus fra Herregård-serien.

Det nye boligfeltet Vangseterlia ligger landelig plassert ved Vangseter, like nedenfor Gåsbu i Hamar kommune.

Området ligger luftig og fritt, med en fantastisk utsikt over Mjøsa, Helgøya og Skreiafjellene. Avstanden til Hamar sentrum er 13 km eller ca 12 minutter med bil.

På Vangseterlia vil du bo i naturskjønne omgivelser der mulighetene for et aktivt liv er lagt godt til rette. Her ligger naturopplevelser på Hedmarksvidda utenfor stuedøra, og veien til perlene i Hedmarkens kulturlandskap er kort. Hamar by med sine urbane kvaliteter ligger bare noen minutter unna.

I bildeslide over kan du se bilder fra blant annet husmodellen, Korsfjord. 

På Vangseterlia har vi tilgang til flere tomter. Korsfjord er et forslag til hustype som passer flere av tomtene med tanke på størrelse og utforming. Dersom du skulle ha andre preferanser eller ønske om andre løsninger, vil vi forsøke å etterkomme dine ønsker. Credo Bolig er forhandler av Hus1 Norge, men vi kan også tegne et helt unikt hus etter dine drømmer og ønsker!

SOMMERKAMPANJE
Credo ønsker deg en GOD SOMMER, og kjører sommerkampanje! Signerer du kontrakt på bolig fra Credo innen 31. juli 2021 spanderer vi gavekort pålydende kr. 15 000,- hos Skousen HamarLes mer her!