fbpx
a
M

Adresse:
Storhamargata 55
2317 Hamar, Norge

a
Storhamarsenteret
På Hamar vest finner du Storhamarsenteret, som har både kontorlokaler og butikklokaler til leie. Senteret har en sterk nærsenterprofil, og er godt besøkt. 

Storhamarsenteret -rett i nærheten!

Storhamarsenteret har en sterk nærsenterprofil, og er bydelsenteret for de vestre bydeler i Hamar. Senteret har en sterk nærsenterprofil, og er godt besøkt.

Storhamarsenteret ligger strategisk plassert med tanke aktiviteter på nærliggende idrettsarenaer da publikum på cuper og kamper gjerne tar en pause og drar til senteret for å handle.

I dag bygges det også to blokker (Storhamar Torg) med 53 leiligheter i tilknytning til kjøpesenteret. Beboerne i leilighetene vil bo kun en heistur ned til første etasje av senteret.

Det er et lett tilgjengelig senter som gjør handlingen til en behagelig opplevelse for sine kunder. Senteret har 300 parkeringsplasser.

Dagens leietakere består av Storhamar Legesenter, Europris, Ditt Apotek, TeknoBingo, Coop Extra, Kiwi, La Perla, New Cutting Crew, JB Blomster, Life, Sparebanken1 Østlandet og Sparebanken1 Regnskapshuset.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om lokaler til leie!