fbpx
a
M

Adresse:
Storhamargata 55
2317 Hamar, Norge

a
Storhamar Torg

Storhamar Torg består i første omgang av to moderne nybygg på åtte og ni etasjer med 53 leiligheter, 2-4 roms fra 50-166 kvm.
Innflytting i Bygg A startet 10. mai 2021.

Storhamar Torg, Hamar

På Storhamar Torg vil du bo komfortabelt i en splitter ny og lettstelt leilighet med god planløsning og spektakulær utsikt fra flere av leilighetene. Ikke bruk tid på vedlikehold – med en praktisk og lettstelt leilighet får du mere tid til akkurat det du har lyst til. Her bor du bare en liten heistur ned til første etasje hvor du finner flere servicetilbud som gjør daglige innkjøp enklere. Storhamarsenteret tilbyr blant annet legesenter, apotek, dagligvare, frisør, bank, post og restaurant.

Storhamar Torg vil i første omgang bestå av to moderne nybygg på åtte og ni etasjer med totalt 53 leiligheter, 2-4 roms fra 50-166 kvm.

Innflytting i bygg B er rundt juletider 2021.

Per november 2021 er Bygg A og B i Storhamar Torg  UTSOLGT! 

Det kommer flere leiligheter på Storhamar Torg, så følg oss på Facebook eller ta kontakt med megler for mer informasjon:
Stine Enger Strand, mob. 901 44 461
Renate Haga Ommestad, mob. 915 82 791

Var ikke dette boligen for deg?

Da anbefaler vi deg å ta en titt på alle våre prosjekter, så kanskje du finner en annen bolig som kan være av interesse. Credo utvikler alt fra eneboliger til leilighetsbygg, og eier også huskjeden Hus1 Norge.

Hus1 Norge har en rekke ferdigtegnede husmodeller i tre ulike serier; Herregård, Moderne og Klassisk, men kan også bygge et hus akkurat etter dine ønsker og behov.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat enten på post@credogruppen.no eller ring 480 44 885.