fbpx
a
M

Adresse:
Torggata 82
2317 Hamar, Norge

a
Sannervegen 74, Stange
Moderne og innbydende boliger med god standard. Leilighetene er på 114 m2 og fremstår lyse og romslige med god planløsning.

Sannervegen 74 | STANGE

Er du på utkikk etter en moderne og stilren bolig i et rolig og attraktivt område med barnevennlig beliggenhet i Stange? Da burde du ta en titt på disse prosjekterte boligene i Sannervegen!

Dette spennende prosjektet vil bestå av to moderne leiligheter i én tomannsbolig på to plan. Leilighetene er på 114 kvm, og fremstår lyse og romslige med god planløsning.

Hovedetasjen inneholder entré, et soverom, bad/vaskerom og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse. Rett ved inngangspartiet får du en praktisk bod.

I andre etasje finner du 3 soverom, bad og en stue med utgang til balkong. 

Boligene er prosjektert med stålpipe og peisovn. 

Hver bolig har eget balansert ventilasjonsanlegg. Tomannsboligen oppføres etter TEK 17 og dens krav til byggeteknikk, isolasjon og innemiljø. 

Salget skjer til faste priser og etter prinsippet første-mann-til-mølla. 

Høres dette ut som ditt nye drømmehjem? Last ned prospekt her!

For mer informasjon, kontakt Ian Nordal tlf. 916 15 725  eller e-post: ian.nordal@credogruppen.no 

 

Var ikke dette boligen for deg?

Da anbefaler vi deg å ta en titt på alle våre prosjekter, så kanskje du finner en annen bolig som kan være av interesse. Credo utvikler alt fra eneboliger til leilighetsbygg, og eier også huskjeden Hus1 Norge.

Hus1 Norge har en rekke ferdigtegnede husmodeller i tre ulike serier; Herregård, Moderne og Klassisk, men kan også bygge et hus akkurat etter dine ønsker og behov.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat enten på post@credogruppen.no eller ring 480 44 885.