fbpx
a
M

Adresse:
Torggata 82
2317 Hamar, Norge

a
Jessnes
På et flott tomteområde på Jessnes i Ringsaker kommune skal vi bygge moderne eneboliger, som får fin utsikt mot Mjøsa.

 

Jessnes, Ringsaker kommune 

Velkommen til idylliske Jessnes! Her utvikler Credo et nytt boligfelt hvor det skal bygges 14 eneboliger i moderne stil. Landlig og meget solrik beliggenhet hvor Hullemannstallen tidligere lå. Det er tegnet flere ulike husmodeller med 2 til 3 etasjer. Boligene får romslige og åpne løsninger med store vindusflater, så du kan nyte den flotte utsikten mot Mjøsa og omkringliggende områder.
 
Boligene er moderne og lettstelte, og passer like godt for småbarnsfamilier som godt voksne/par uten barn. Området sogner til nye Stavsberg skole og Kirkenær skole (skolebuss). Simenstua barnehage på Stavsberg ligger også i nærheten. Her er det trygt og fint for barna og vokse opp!
 
Boligfeltet ligger i naturskjønne omgivelser med kort veg til fine turområder og Mjøsa, og kort gåavstand til Jessnesstranda og Fiskerhytta. Ca. 12 minutter med bil til Hamar sentrum. Eller man kan ta sykkelstien inn til Hamar langs mjøskanten.

Salget skjer til faste priser og etter prinsippet første-mann-til-mølla.
 
Høres dette ut som ditt nye drømmehjem? Ta kontakt med Kåre Ådne Olsen hos EiendomsMegler 1 Innlandet på tlf. 901 53 353 eller e-post: kao@em1innlandet.no

Var ikke dette boligen for deg?

Da anbefaler vi deg å ta en titt på alle våre prosjekter, så kanskje du finner en annen bolig som kan være av interesse. Credo utvikler alt fra eneboliger til leilighetsbygg, og eier også huskjeden Hus1 Norge.

Hus1 Norge har en rekke ferdigtegnede husmodeller i tre ulike serier; Herregård, Moderne og Klassisk, men kan også bygge et hus akkurat etter dine ønsker og behov.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat enten på post@credogruppen.no eller ring 480 44 885.