fbpx
a
M

Adresse:
Torggata 82
2317 Hamar, Norge

a
Gruva Harmoni
I Pinnerudvegen 62 ved gamle Gruva i Moelv oppfører vi et leilighetsbygg i to etasjer. Prosjektet har fått navnet Gruva Harmoni og vil inneholde 14 leiligheter og et felles carportanlegg.

Gruva Harmoni | Pinnerudvegen 62, MOELV

Gruva Harmoni blir liggende i Pinnerudvegen, sentralt i Moelv. I nærområdet er det planlagt kolonialforretning og adkomstvegen til prosjektet vil i forbindelse med utbyggingen bli fremført helt frem til Bakkevegen.

Gruva Harmoni vil bestå av 14 eierleiligheter med god standard. 12 av leilighetene får egen carport i eget fellesanlegg og det blir opparbeidet tilstrekkelig med gjesteparkering.

Gruva Harmoni vil bli tilknyttet det lokale fjernvarmeanlegget og blant annet inkludere fjernvarme via radiatorer, varmekabler på bad samt down lights i gang, bad og kjøkkenområdet.

Drømmer du om en enklere hverdag uten snømåking og gressklipping? Da er en helt ny og moderne bolig i Gruva Harmoni, Pinnerudvegen 62 i Moelv et godt valg!

For mer informasjon, kontakt Kjetil Gustavsen hos Aktiv Eiendomsmegling på tlf. 90 99 63 13 eller
e-post: kjetil.gustavsen@aktiv.no

Var ikke dette boligen for deg?

Da anbefaler vi deg å ta en titt på alle våre prosjekter, så kanskje du finner en annen bolig som kan være av interesse. Credo utvikler alt fra eneboliger til leilighetsbygg, og eier også huskjeden Hus1 Norge.

Hus1 Norge har en rekke ferdigtegnede husmodeller i tre ulike serier; Herregård, Moderne og Klassisk, men kan også bygge et hus akkurat etter dine ønsker og behov.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat enten på post@credogruppen.no eller ring 480 44 885.