fbpx
a
M

Adresse:
Storhamargata 55
2317 Hamar, Norge

a
Gamle Narudveg
Moderne og innbydende boliger med god standard – Sentral beliggenhet i Brumunddal – flott utsikt og meget gode solforhold! Prosjektet vil bestå av tre moderne eneboliger og tre vertikaldelte tomannsboliger (totalt 9 boenheter).

Gamle Narudveg | BRUMUNDDAL

Er du på utkikk etter en moderne og stilren bolig i et rolig og attraktivt område med sentral beliggenhet på Innlandet, i Brumunddal? Da burde du ta en titt på disse prosjekterte boligene i Gamle Narudveg!

Dette spennende prosjektet vil bestå av tre moderne eneboliger og tre vertikaldelte tomannsboliger (totalt 9 boenheter) med herlig utsikt ned mot sentrum og Mjøsa. Boligene vil få god planløsning og lyse, romslige oppholdsrom i en delikat utførelse, fordelt på henholdsvis ett og to plan. Alle med tilhørende carport.

Boligene får en flott beliggenhet med nærhet til både sentrum, skoler og barnehage. Her har du mulighet for å oppfylle drømmen om ny bolig i idylliske omgivelser på Innlandet!

For mer informasjon, kontakt Kjetil Gustavsen hos Aktiv Eiendomsmegling på tlf. 90 99 63 13 eller
e-post: kjetil.gustavsen@aktiv.no

SOMMERKAMPANJE
Credo ønsker deg en GOD SOMMER, og kjører sommerkampanje! Signerer du kontrakt på bolig fra Credo innen 31. juli 2021 spanderer vi gavekort pålydende kr. 15 000,- hos Skousen HamarLes mer her!