fbpx
a
M

Adresse:
Storhamargata 55
2317 Hamar, Norge

a
Fredheimvegen 26A
På tomten i Fredheimvegen 26A, Brumunddal har vi prosjektert to leiligheter i to etasjes moderne tomannsboligBoligene ligger nå ute for salg.

 

BRUMUNDDAL, Fredheimvegen 26A

Velkommen til Fredheimvegen 26A i Brumunddal! Her selges 2 leiligheter i tomannsbolig. Boligene er på 111 m2 og fremstår lyse og romslige med god planløsning.

Fredheimvegen 26A byr på et rolig boligfelt med kort avstand til barnehage og skole, og fine turmuligheter i nærområdet.

Fredheimvegen 26A ligger i et rolig byggefelt. Fra tidlig morgen til sen ettermiddag kan man nyte solen på tomten. Mørkved skole finner man rett over veien, og det er også barnehage i kort gangavstand.

Området er særdeles barnevennlig og kan by på mange fine turmuligheter i nærområdet.  Det er ca. 2 km til Brumunddal sentrum med hyggelige handlegater, treningssenter, kaféer og spisesteder.  

Se prospekt her!

SOMMERKAMPANJE
Credo ønsker deg en GOD SOMMER, og kjører sommerkampanje! Signerer du kontrakt på bolig fra Credo innen 31. juli 2021 spanderer vi gavekort pålydende kr. 15 000,- hos Skousen HamarLes mer her!