fbpx
a
M

Adresse:
Torggata 82
2317 Hamar, Norge

a
Essotomta
Utbygging av Essotomta i Ottestad planlegges 2025 med 2-, 3- og 4-roms leiligheter, som får utrolig fin utsikt og nærhet til Mjøsa!

 

Essotomta, Sandvika i Ottestad

På det flotte tomteområde(Essotomta) hvor Esso Norge tidligere hadde sitt tankanlegg, planlegger vi å bygge toroms-, treroms- og fireroms-leiligheter fordelt på fire blokker på inntil seks etasjer. I tillegg er to underjordiske parkeringskjellere prosjektert.

Essotomta med tenkt prosjekt vil få utrolig fin utsikt, gode solforhold og inneholder store utomhusarealer.

Boligtyper
Planforslaget inneholder 29 toroms leiligheter fra 38 til 62 kvadratmeter. Antallet treroms leiligheter er 29 med et boligareal fra 59 til 83 kvadratmeter. Det blir 30 fireroms leiligheter på på 67 kvadratmeter til den største på 110 kvadrat.

Total golvflate for de minste leilighetene er 2.011 kvadratmeter, treroms 2.148 kvadratmeter og fireroms 2.689 kvadratmeter.

Parkeringskjellerne får 50 plasser og i toppetasjen eller taket på de vinkelformede boligblokkene blir det takterrasser/parseller på cirka 300 kvadratmeter på hvert tak.

 

Kunne du tenke deg å bo her? Meld din interesse, og vi holder deg oppdatert under prosessen!

 

 

 

Var ikke dette boligen for deg?

Da anbefaler vi deg å ta en titt på alle våre prosjekter, så kanskje du finner en annen bolig som kan være av interesse. Credo utvikler alt fra eneboliger til leilighetsbygg, og eier også huskjeden Hus1 Norge.

Hus1 Norge har en rekke ferdigtegnede husmodeller i tre ulike serier; Herregård, Moderne og Klassisk, men kan også bygge et hus akkurat etter dine ønsker og behov.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat enten på post@credogruppen.no eller ring 480 44 885.