fbpx
a
M

Adresse:
Storhamargata 55
2317 Hamar, Norge

a
Børkesvevegen 50
På tomten i Børkesvevegen 50, Brumunddal har vi prosjektert to leiligheter på ett plan i tomannsboligBoligene ligger nå ute for salg.

 

BRUMUNDDAL, Børkesvevegen 50

Velkommen til Børkesvevegen 50 i Brumunddal! Her selges 2 leiligheter i tomannsbolig på ett plan. Leilighetene er på 78,5 kvm og fremstår lyse og romslige med god planløsning.

Børkesvevegen 50 ligger i et rolig byggefelt. 

Fra tidlig morgen til sen ettermiddag kan man nyte solen på tomten. Det er kun en liten spasertur til barnehage, barneskole og ungdomsskole. I tillegg er det ca. 5 minutters kjøretur til sentrum med alle fasiliteter. Området er særdeles barnevennlig og kan by på mange fine turområder, sommer som vinter.

Børkesvevegen 50 er et nytt boligprosjekt hvor det skal føres opp en ny tomannsbolig. Leilighetene er moderne og lettstelte og passer like godt for småbarnsfamilier som godt voksne. Leilighetene tilbyr livsløpsstandard, som gjør at man fint kan bo og leve godt så lenge man klarer seg selv. Boligene inneholder gang, 2-3 soverom, bad/vaskerom, innvendig bod, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til veranda. I tillegg kommer frittstående carport og utvendig bod. 

Se prospekt ved å klikke på bildet under!

SOMMERKAMPANJE
Credo ønsker deg en GOD SOMMER, og kjører sommerkampanje! Signerer du kontrakt på bolig fra Credo innen 31. juli 2021 spanderer vi gavekort pålydende kr. 15 000,- hos Skousen HamarLes mer her!