fbpx
a
M

Adresse:
Torggata 82
2317 Hamar, Norge

a
Børkesvevegen 50
På tomten i Børkesvevegen 50, Brumunddal har vi prosjektert to leiligheter på ett plan i tomannsbolig. Én leilighet er solgt.
Byggingen er nå i gang!

 

BRUMUNDDAL, Børkesvevegen 50

Velkommen til Børkesvevegen 50 i Brumunddal! Her selges 2 leiligheter i tomannsbolig på ett plan. Leilighetene er på 78,5 kvm og fremstår lyse og romslige med god planløsning.

Børkesvevegen 50 ligger i et rolig byggefelt. 

Fra tidlig morgen til sen ettermiddag kan man nyte solen på tomten. Det er kun en liten spasertur til barnehage, barneskole og ungdomsskole. I tillegg er det ca. 5 minutters kjøretur til sentrum med alle fasiliteter. Området er særdeles barnevennlig og kan by på mange fine turområder, sommer som vinter.

Børkesvevegen 50 er et nytt boligprosjekt hvor det skal føres opp en ny tomannsbolig. Leilighetene er moderne og lettstelte og passer like godt for småbarnsfamilier som godt voksne. Leilighetene tilbyr livsløpsstandard, som gjør at man fint kan bo og leve godt så lenge man klarer seg selv. Boligene inneholder gang, 2-3 soverom, bad/vaskerom, innvendig bod, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til veranda. I tillegg kommer frittstående carport og utvendig bod. 

Status per januar 2022: Én leilighet er SOLGT, og byggingen er i gang.

 

Se prospekt ved å klikke på bildet under!

Var ikke dette boligen for deg?

Da anbefaler vi deg å ta en titt på alle våre prosjekter, så kanskje du finner en annen bolig som kan være av interesse. Credo utvikler alt fra eneboliger til leilighetsbygg, og eier også huskjeden Hus1 Norge.

Hus1 Norge har en rekke ferdigtegnede husmodeller i tre ulike serier; Herregård, Moderne og Klassisk, men kan også bygge et hus akkurat etter dine ønsker og behov.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat enten på post@credogruppen.no eller ring 480 44 885.