fbpx
a
M

Adresse:
Torggata 82
2317 Hamar, Norge

a
Berger Langmoens veg 12, Brumunddal
Nytt boligprosjekt i Brumunddal sentrum. Prosjektet består av leiligheter i tre etasjer med et nedsenket første plan til parkering.

Berger Langmoens veg 12 | BRUMUNDDAL

Nytt boligprosjekt i Brumunddal sentrum. Prosjektet består av leiligheter i tre etasjer med et nedsenket første plan til parkering.

I Berger Langmoens veg 12 får du komfortable og moderne leiligheter med smarte planløsninger samt meget sentral beliggenhet.

Prosjektet vil bestå av 19 selveierleiligheter med god standard. Bygget er planlagt med parkeringsplasser i første etasje (for de 5 største leilighetene) og leiligheter i andre, tredje og fjerde etasje. Felles hage i bakgården.

Leilighetene leveres nøkkelferdig og det er lagt til grunn en leveranse av god kvalitet og med arealeffektive planløsninger, moderne arkitektonisk uttrykk og funksjonelle løsninger.

Status per mars 2022: 16 leilighet er SOLGT, og byggestart er vedtatt med oppstart 1. juni 2022. Forventet ferdigstillelse er første kvartal 2023.

For mer informasjon, kontakt Kjetil Gustavsen hos Aktiv Eiendomsmegling på tlf. 90 99 63 13 eller
e-post: kjetil.gustavsen@aktiv.no

Var ikke dette boligen for deg?

Da anbefaler vi deg å ta en titt på alle våre prosjekter, så kanskje du finner en annen bolig som kan være av interesse. Credo utvikler alt fra eneboliger til leilighetsbygg, og eier også huskjeden Hus1 Norge.

Hus1 Norge har en rekke ferdigtegnede husmodeller i tre ulike serier; Herregård, Moderne og Klassisk, men kan også bygge et hus akkurat etter dine ønsker og behov.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat enten på post@credogruppen.no eller ring 480 44 885.