a
M

Adresse:
Storhamargata 55
2317 Hamar, Norge

a

Partnere

Gjennom vårt datterselskap, Hus1 Norge, bygger vi boliger og fritidsboliger på Vestlandet fra Kristiansund og kysten ned til Haugesund, Viken og Innlandet. Hus1 Norges oppgave er å være en sparringspartner og en støttespiller til våre forhandlere, og sette dem i stand til å optimalisere utnyttelsesgraden av tomten og effektivisere byggeprosessen.

Hus1 Norge har nylig signert med fire større forhandlere, og har i dag 21 forhandlere rundt i Norge og flere nye er på gang. Vårt nye konsept for blokk og flermannsboliger blir tatt veldig godt imot av eksisterende og nye forhandlere. Vi ser at vi kan tilby svært konkurranse dyktige priser og et konsept som forenkler utbyggingen. Det som kanskje skiller oss aller mest ut fra andre typer kjeder er at vi nå kan tilby ett A til Å konsept for forhandlere og eiendomsutviklere innenfor prosjektboliger og blokk. Kunsten er å minimalisere risiko og optimalisere byggeprosessen.

Hus1 Norge ønsker seg flere forhandlere og eiendomsutviklere landet over som har fokus på eiendomsutvikling.

For mer informasjon kontakt daglig leder i Credo Bolig og Hus1 Norge, Torkil Brustad, eller gå til Hus1 Norge sin hjemmeside:

Hus 1 Norge logo

Torkil Brustad

Daglig leder Credo Bolig og Hus1 Norge

+47 932 55 541
mailto:torkil.brustad@credogruppen.no