fbpx
a
M

Adresse:
Storhamargata 55
2317 Hamar, Norge

a

Nå starter byggingen av bygg B på Storhamar Torg!  

Salget av den første blokken (bygg A) i prosjektet, Storhamar Torg, gikk fort unna. Byggingen her er godt i gang, og vi kan nå sette i gang med bygging av bygg B.

Storhamar Torg vil i første omgang bestå av to moderne nybygg på åtte og ni etasjer, og totalt 53 leiligheter i størrelsen 50 – 166 kvm. Alle leilighetene vil ha egen, privat uteplass. I tillegg blir det hyggelige fellesområder til sosiale aktiviteter. Boligene starter i 3. etasje – en høyde som i dag gir deg en fenomenal utsikt. Underetasjene vil inneholde parkeringshus (2. etasje) og dagligvarebutikk på bakkeplan.

Per 1. september er 20 av 22 leiligheter i bygg A solgt, og 11 av 31 leiligheter i bygg B. Du må med andre ord være rask om du ønsker sikre deg en leilighet! 

På Storhamar Torg vil du bo komfortabelt i en splitter ny og lettstelt leilighet med god planløsning og spektakulær utsikt fra flere av leilighetene. Ikke bruk tid på vedlikehold – med en praktisk og lettstelt leilighet får du mere tid til akkurat det du har lyst til.

Her bor du bare en liten heistur ned til første etasje hvor du finner flere servicetilbud som gjør daglige innkjøp enklere. Storhamarsenteret innehar en av byens mest populære restauranter og dagligvare, i tillegg til blant annet legesenter, apotek, frisør, bank og post. Her har du alt du behøver i umiddelbar rekkevidde.

Leilighetene har behagelig og miljøvennlig oppvarming via vannbåren gulvvarme levert av fjernvamenettet i Hamar. Det medfølger integrerte hvitevarer.
Prosjektet består av Kiwi i 1. etg, parkerings- og bodanlegg i 2. etg, og deretter leiligheter fra 3. etg til 9. etg.
Leilighetene varierer i størrelse fra 42 kvm til 136 kvm BRA med 1 til 4 soverom og effektive planløsninger.

 

Fantastisk utsikt

Flytt inn i nye og moderne boliger med spektakulær utsikt! Leilighetene holder god standard og har smarte, praktiske planløsninger som gir god romfølelse og legger til rette for gode lysforhold. Senk skuldrene – du er hjemme!
Planløsninger varierer med boligtype og areal.
Alle leiligheter har egen, privat uteplass.

Storhamar Torg byr på naturskjønne omgivelser og et veletablert, trygt og godt boligområde med alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet.